Plačilni pogoji

SPLOŠNO

Pri spletni prodaji kot najugodnejši način plačila priporočamo plačilo po predračunu. Na takšen način ne boste imeli dodatnih stroškov kot pri plačilu položnice na svoji banki ali spletni banki. Poleg nižjih stroškov pa lahko prihranite tudi čas, saj je mogoče v tem primeru blago dostaviti direktno iz skupnega skladišča, ker pošiljk ni treba opremljati z odkupnino, ki lahko zamakne dostavo blaga tudi za en dan.

CENE

Pri TTCju želimo vsem kupcem ponuditi kar se da nizko ceno glede na konkurenco, zato vse cene na spletu veljajo pri plačilu po predračunu, po povzetju, s plačilno kartico, vrednostnico ali z gotovino na sedežu podjetja.

PLAČILO PO PREDRAČUNU

Kot rečeno, je plačilo po predračunu najugodnejša možnost plačila za vas. Poleg najnižjih stroškov pa s takšnim plačilom prihranite tudi čas. Veliko blaga na spletni strani se nahaja v skupnih skladiščih. Če je blago plačano po predračunu, lahko vaš izdelek pošljemo direktno iz skupnega skladišča na vaš naslov, brez dodatnih stroškov. V potrditvenem e-poštnem sporočilu boste prejeli obrazec UPN z vsemi podatki, ki jih potrebujete za plačilo po predračunu.

PLAČILO Z ODKUPNINO

Pri plačilu z odkupnino lahko plačate le z gotovino izbrani dostavni službi. Poleg kupnine blaga pa vam bo dostavna služba še zaračunala stroške plačila obrazca UPN po ceniku.

Vplačilo z obrazci UPN do vrednosti 98,00 EUR – 1,05 %.
Vplačilo z obrazci UPN med vrednostma 98,00 EUR in 501,00 EUR – 1,07 % od vrednosti transakcije.
Vplačilo z obrazci UPN nad vrednostjo 501,00 EUR – 5,36 EUR + 0,30 % od vrednosti transakcije.

Če pošiljke ne boste prevzeli in nam jo bo dostavna služba vrnila na naše stroške, vam bomo zaračunali stroške v vrednosti 10,00 EUR.

PLAČILO S KARTICO OB OSEBNEM PREVZEMU

Pri osebnem prevzemu lahko plačilo poravnate tudi z bančno kartico BA/Maestro ali debetnima karticama Maestro in Visa Electron.

PLAČILO NA OBROKE

Plačilo na obroke je mogoče pri osebnem prevzemu v naši trgovini na Vošnjakovi 5 v Ljubljani. Ker vseh artiklov ni na zalogi v naši trgovini, je priporočljivo  se predhodno dogovoriti glede prevzema in plačila. To lahko storite s klicem na našo telefonsko številko 01/ 433 53 50. Spletne cene obveljajo v primeru kartičnega in gotovinskega plačila. V primeru plačila na obroke pa moramo ceno ustrezno povišati-glede na veljavni interni cenik. Za končno ceno plačila na obroke kontakirajte prodajalce oz. prodajno mesto. Postopek je preprost, morate se le oglasiti pri nas in prinesti eno od naslednjih plačilnih kartic:

kreditno kartico Visa Electron pri Abanki,
kreditno kartico NLB,
kartico Diners Club,
kartico American Express.

Opis in postopki:

- Kreditna kartica Visa Electron pri Abanki: do 12 obrokov. Postopek plačila na obroke je preprost in diskreten.

Plačevanje s kartico je preprosto, saj ne potrebujete nobene dodatne dokumentacije. Dovolj je le obročna kartica, s katero opravite plačilo. Po plačilu s kartico prejmete kratko sporočilo SMS na svoj mobilni telefon. Nanj najpozneje v 30 minutah od opravljenega plačila odgovorite s povratnim sporočilom SMS in sami izberete, v koliko obrokih (od 2 do 12) želite poravnati nakup, ne da bi kdorkoli vedel, da plačujete obročno.

- Kreditne kartice NLB: MasterCard, Zlati MasterCard, Visa in Karanta. Vse, kar potrebujete, je ena od naštetih kartic in razpoložljiv limit v vrednosti vašega nakupa. Izberete lahko do 24 obrokov. Več o pogojih obrokov banke NLB si preberite na uradni strani NLB Obroki.

- American Express: do 12 obrokov. Potrebujete le kartico American Express, nam pa morate zaupati število želenih obrokov.

- Diners Club: možnost nakupa na kar 24 obrokov. Vse, kar potrebujete, je ena od kartic Diners Club in limit v vrednosti nakupa

 

PLAČILO Z ODLOGOM (samo za pravne osebe)

Rednim podjetjem, s katerimi sodelujemo, omogočamo plačevanje z odlogom plačil.

GRENKE LIZING (samo za pravne osebe)

GRENKE omogoča malim in srednje velikim podjetjem najem opreme, ki jo potrebujejo, namesto nakupa, ki jim slabi kapitalsko strukturo v bilanci. Več o tem si preberite tukaj.

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo

    PRIJAVA NA E-NOVICE

    Prijavite se in prejemajte novice o novostih in ugodnostih iz naše ponudbe.

    Z oddajo tega obrazca se strinjate z našimi pogoji. (POGOJI)